Breturer

Opplevelsestur i blåisen på Bøverbreen
Dette er en lett og fin tur som passer både store og små. Her vil du få oppleve istårn og huler inne i breen. Fra slutten av juni til august arrangerer vi faste dagsturer til blåisen. Vi starter turene kl 11:00 med avgang fra Krossbu med oppmøte senest 10:30. Turens varighet er 5-6 timer med start og slutt på Krossbu.
Pris
Voksen 850,-
Barn (6-13år) 450,-

Krossbu – Leirvassbu
På forespørsel arrangerer vi guidet tur over til Leirvassbu.
Dette er en lengre tur som tar ca 8 timer. Turen blir regnet som en av Jotunheimens fineste breturer med en fantastisk utsikt.
Mange av de som går denne turen ønsker å ta turen videre fra Leirvassbu på egenhånd. Skulle du ønske transport tilbake til Krossbu, så er det mulig.
Pris
Voksen 1050,-
Barn 650,-

Krossbu – Fannaråken
Føring over breen til Fannaråken er det DNT som står for. Du kan starte turen hos oss og gå selv inn til brekanten hvor du møter brefører. Turen frem til brekanten tar ca 2 1/2 time og turen over breen starter kl 13:00. Føreren vil ta deg med videre over breen som tar ca 2 timer. Ønsker du å returnere over breen og gå ned igjen til Krossbu kan du bli med føreren ned igjen morgenen etter.
Det er også mulig å gå selv ned igjen til Turtagrø.

Plass i taulaget må bestilles på forhånd til Fannaråkhytta, senest kvelden før. Ønsker du å returnere over breen dagen etter og skal overnatte på Fannaråkhytta, må også dette forhåndsbestilles. Her er det lurt å være tidlig ute da det er begrenset med soveplasser!
Bestill plass i taulaget på tlf: 48152244
Bestill overnatting her: https://booking.visbook.com/no/5166