logo1

Sesong: Juli - Medio September

Passer for: barn og voksne

Fannaråken 2068 m.o.h En flott topptur og bretur i samme rute. Det er Den Norske turistforening som har brefører til Fannaråken. Påmelding kan du gjøre i resepsjonen hos oss. Man skal være klar til å starte breturen kl 13 00 som tar dere opp til toppen. Dere bruker ca 2,5 timer inn til brekanten. Retur til Krossbu blir da dagen etter. Skulle dere ønske å gå turen på en dag så er det muligheter for dette med egen fører. Ta kontakt ved ønske om egen fører. Som dagstur tar dette ca 8 – 9 timer.n Da kan man gå ned Turtagrø. Det vi anbefaler er å kjøre bilen til Turtagrø om morgenen og ta bussen til Krossbu. Da er man fleksibel på å komme ned igjen.

Dette er middels tung tur som passer for de fleste. De første 5 km er det lett terreng som følger stien inn til breen. På breen går man 2 km med motbakke og de siste 2 km i steinur.

Når du kommer av breen så åpner det seg fantastisk utsikt mot Hurungangane. Dette må bare oppleves. Ruta  inn til brekanten er godt merket og går på østsiden av Prestesteinsvannet. På Fannråken er det muligheter for overnatting i flotte omgivelser. Her kan du se sjøen mot vest og Galdhøpiggen mot øst.

fannarokken

 

Adresse

Krossbu Turisthytte
Sognefjellsvegen 4688 
2687 Bøverdalen

Telefon: +47 61 21 29 22
Mob: +47 90 21 98 68
E-post: post@krossbu.no

Friske" opplevelser!

video_banner1

Se video HER

Webcamera:

webcamera
(Klikk på bildet)